събота, 30 ноември 2013 г.

Магазини за баня София и страната


Актуални теми:
Плочки за баня - най добрите марки

Банята и ремонт

Малките бани и модата

Гранитогрес или теракот

Магазини за  баня София

Пазаруване на плочки онлайн







След като стартира успешно всеки, който управлява карта желае да усъвършенства техниката си за постигане на максимални резултати. Едно от вашните неща за овладяване на карта е начина на завиване. Много хора мислят, че това най-добре се прави посредством поднасяне или повдигане на карта. В действителност това не само, че не е най-подходящия метод, но дори едно неправилно движение може да се окаже и опасно. Най-често начинаещите картинг – любители допускат грешки, като управляват „както могат”. Ако желаете да станете един наистина добър картинг пилот обаче, сте наясно, че за правилното поведение при завой е необходимо малко повече от поднасяне на тежестта в определена посока.

Обърнете внимание на това, че при голям ъгъл на завиване на гумите се увеличава съпротивлението при движение и се намалява силата, която уравновесява центробежната. Иначе казано – можем значително да натоварим карта, ако увеличим ъгъла на завиване на гумите. Ако сте запознати с картинга и сте наблюдавали по-опитни пилоти, вероятно сте забелязали, че някои използват начин, при който преди новия завой, специално разполагат карта под голям ъгъл спрямо посоката на движение. По такъв начин те намаляват скоростта и влизат в завоя на картинг пистата вече с поднасяне. Подобна техника не може да бъде препоръчана за усвояване, защото не дава никакви предимства пред стандартните техники на завиване, а същевременно увеличава значително опасността. Тук се изисква много голяма точност по отношение и на времето за това поднасяне, защото то много трудно се контролира. Ако започне прекалено рано, подобен картинг Магазини за  баня София номер няма да доведе до никакъв резултат, а ако започне по-късно или достатъчно интензивно – има риск да се окажете зад пределите на картинг пистата.

Специалистите съветват да не експериментираме, защото това може да доведе до рискове, опасни и за нашето здраве. Овладейте стандартните техники и се насладете на скоростта без да създавате допълнителна опасност за самите вас.


Няма коментари:

Публикуване на коментар